Биологичната дъщеря на Еминем Хейли все по-често попада в медийното внимание с провокативните снимки, които публикува в социалните мрежи. Но освен нея, рапърът има и две осиновени дъщеря - Уитни и Алейна, за които знаем доста малко.

Хейли Скот Матърс и колко секси е дъщерята на Еминем по бански

Дъщерята на Еминем отново напомня колко е секси

Лятото е време за такива снимки

Е, в ерата на Instagram и TikTok не е необходимо да чакаме Еминем да направи някое признание за момичетата си, защото самите те имат свободата да го направят когато и както пожелаят. И точно от нея се възползва Уитни преди дни.

19-годишното момиче обяви преди дни в профила си в TikTok, че е небинарна, не иска да се определя с някой пол и желае вече да я наричат Стиви.

Тя показа и част от процеса, през който е преминала, за да може днес да се определя като джендър флуидна - като например да си подстриже косата късо и да си направи пиърсинг на носа. А сега иска да се обръщаме към нея с "те".

Освен да разкрие истината за половата си идентичност, Стиви не се поколеба да изобличи Еминем в това, че е скрил от нея кой е биологичният й баща. Рапърът я осиновява през 2005 г., няколко месеца преди да се ожени повторно за Ким Скот.

Хейли Матърс, Евън Макклинток и одобрява ли Еминем гаджето на дъщеря си

Одобрява ли Еминем гаджето на дъщеря си

Снимката на Хейли с Евън провокира коментари

А докато двамата не са заедно, тя забременява и ражда момиче. Именно него Еминем припознава като свое и винаги й е казвал, че той е нейният баща. Но истината излиза наяве миналата година, когато истинският й биологичен родител умира, а тя е уведомена за това. И някак подозираме, че Стиви има още доста какво да ни разкаже за живота си...