Хейли Матърс, 25-годишната дъщеря на рапъра Еминем, е доста активна в социалните мрежи и се радва на завиден брой последователи.

Хейли Матърс, селфито ѝ по бански и перфектната форма на дъщерята на Еминем

Новото селфи на дъщеря на Еминем по бански

Децата нямат спирачки. Хейли Матърс също

Тя често споделя с тях модните си съвети, емоциите си, свързани с пътуване, или просто секси снимки, които никога не остават незабелязани.

Сега завършилата психология млада дама наруши принципите си и публикува снимка с приятеля си Евън Макклинток, която предизвика доста коментари сред нейните над два милиона почитатели.

"Рядко споделям, но когато го направя, се радвам, че е с вас," написа тя. Братът на Еминем - Нейтън Кейн Матърс, коментира публикацията, като написа само "Моят приятел Евън", с което даде да се разбере, че нейното семейство одобрява дългогодишната ѝ любов.

Естествено, феновете не пропуснаха да се пошегуват как Евън трябва да се държи, когато е около известния баща на приятелката си. "Той трябва да се страхува да направи нещо нередно, когато е близо до баща ѝ," коментира един от последователите.

Хейли и Евън са връстници и излизат от 2016 г. Учили са заедно в Мичиганския университет. Пред Daily Mail Хейли споделя, че баща ѝ, с когото не крие, че са много близки, одобрява връзката ѝ с МакКлинток. Източник, близък до двойката, също е потвърдил пред изданието, че семейството й е приело Евън.

Хейли Матърс, лятото, коктейлите и колко секси е дъщерята на Еминем

Новото секси селфи на дъщерята на Еминем

Как да си създадем ваканционно настроение

"Семейството на Хейли приветства Евън, те са фантастична млада двойка, които предпочита уютните вечери, вместо нощните партита," споделя източникът, цитиран от Page Six.