Да си майка никога не е било лесно - освен с обичайните занимания по отглеждане на дете, които въобще не са малко, ти се налага да се сблъскваш и с непоискани (и често враждебни) критики и съвети. Поредна жертва на вековната "тенденция" е Емили Ратайковски.

Моделът роди преди няколко месеца, но вече й се налага да отговаря на хората, които я сочат с пръст като лош родител. Един от поводите за това беше снимка, на която 30-годишната Емрата държи тримесечния си син.

Снимката отдавна е изтрита, но събра вълна от негативни коментари за това, че не може толкова малко бебе да се държи без да бъде прикрепяна главичката му. Един от яростните й критици беше и скандално известният телевизионен водещ Пиърс Морган.

Емили Ратайковски, Пиърс Морган и критиките на журналиста и обществеността към младата майка

Кой и защо засрами публично Емрата

Младата майка „стъпи накриво“

E, на Емили най-накрая и писна от критики и реши да отговори в стори в профила си в Instagram. "Всички напоследък коментираме лошото отношение към Бритни Спиърси това, че я наричат лоша майка. Говорим затова, че трябва да се държим по-добре като общество. В същото време коментарите ми са изпълнени с ужасни забележки за това как не заслужавам да съм майка."

Моделът допълва, че е изключително плашещо да станеш родител и постоянно да ти подхвърлят, че не ставаш за майка. Тя и съпругът й Себастиан Беър-Маклард станаха родители на 8 март тази година, когато се роди синът им Силвестър.