След раздялата си със Себастиян Беър-Маклард, Емили Ратайковски започна все по-често да попада в полезрението ни. Нещо, което не бе точно така през последните две години.

Емили Ратайковски, High Low with EmRata и какво сподели за секса на първа среща моделът

Какво мисли за секса на първа среща Емили Ратайковски

Физическата близост води до...

Сега обаче Ратайковски сякаш е готова да отвори нова страница в живота си. Едно от новите ѝ начинания е подкастът High Low with EmRata, в който кани различни гости, за да обсъждат какво ли не. Без цензура или филтър.

Последният гост на Емрата бе друг модел, който също често попада в полезрението ни, но с екстравагантните си тоалети - Джулия Фокс. В разговора им бяха засегнати доста теми. Тази за секса - също (ама разбира се).

Така разбираме, че в момента Джулия Фокс въобще не се вълнува от секса, като отдава това на предишните си връзки и опит. Емили е на другия полюс, но смята, че хората правят грешката да сексуализират някоя жена и да си мислят, че тя много обича секса, а всъщност това въобще да не е така.

От разговора разбираме и как двете се справят с отглеждането на синовете си. Емили Ратайковски казва, че синът ѝ обожава да си играе с камиончета, багери, трактори и всичко, което е на колела. Ето защо тя е решила да му купи кукла и чаен сервиз за деца с идеята да уравновеси нещата.

Емили Ратайковски, Julien Macdonald, провокативната ѝ рокля и съжалява ли, че я е облякла

Роклята на Емили Ратайковски, за която всички (все още) говорят

Вулгарност или просто дързост

Фокс също споделя, че синът ѝ обича да си играе с камиончета, но също така и да бута количка с малка кукла в нея. Оказва се, че и двете майка са купили на синовете си и розови колички, пише Fox News.