Че Емили Ратайковски вече е отворена за нови романтични преживявания, не е новина. Това, с което тя обаче продължава да ни изненадва, са неспиращите ѝ откровения относно секса, връзките и сексът във връзките.

Емили Ратайковски, Julien Macdonald, провокативната ѝ рокля и съжалява ли, че я е облякла

Роклята на Емили Ратайковски, за която всички (все още) говорят

Вулгарност или просто дързост

Последно моделът говори повече по темата в новия си подкаст High Low with EmRata. Тя не крие, че е мислила доста по отношение на секса на първа среща и споделя, че той е дори определящ за динамиката във връзката между двама души.

"Мисля, че ако не сте готови да бъдете уязвими, това е причина да не правите секс на първата среща", съветва Емили Ратайковски.

Що се отнася до самата нея обаче, физическата ѝ близост с партньора води до по-дълбока връзка. От това признание обаче не трябва да оставаме с впечатлението, че Емрата търси непременно любов, защото тя и преди и казвала, че това не е нейна цел, пише E! News.

Моделът не спира с разкритията дотук, а директно си споделя, че ако не спи с мъжа, то след срещата им може и да го забрави "след три дни".

Емили Ратайковски, Брад Пит и какви са отношенията помежду им след като моделът бе забелязана с Орацио Риспо

Приключи ли романсът на Емили Ратайковски и Брад Пит

И с кой мистериозен мъж се е целувала Емрата

"Мисля, че заключението, до което стигнахме е, че трябва да правиш каквото искаш. Но да знаеш какво искаш да правиш, е наистина трудно. Това е трудната работа", казва още Емили Ратайковски.