Емили Ратайковски винаги може да ни научи на едно-две неща за това как да изглеждаме секси.

Емили Ратайковски, Брад Пит и какви са отношенията помежду им след като моделът бе забелязана с Орацио Риспо

Приключи ли романсът на Емили Ратайковски и Брад Пит

И с кой мистериозен мъж се е целувала Емрата

През последните години тя редовно приковава внимание и погледи към себе си с дръзки визии. (Добре де, и не само с тях.) Една такава, останала запечатана в съзнанието ни, е тази от 2016 г., когато на парти на Harper's Bazaar тя се появи в доста предизвикателна черна рокля.

Роклята е наистина красиво изработена, обшитата цялата с пайети. Дело е на дизайнера Julien Macdonald и няма как да не направи впечатление, че е толкова изрязана, с дълбоко деколте и почти без гръб, че не оставя много на въображението, пише E! News.

Снимка 592479

Източник: GettyImages

По думите на Емили Ратайковски това е "най-противоречивата рокля", която някога е обличала.

"Бях на 20 години и просто не бях забелязала, че е толкова секси", споделя тя и признава, че заради провокативния ѝ тоалет се е заформила цяла драма.

Снимка 592478

Източник: GettyImages

Е, е бил определян и като "изключително вулгарен", но на подобни коментари Емрата се е научила да не обръща внимание. Според нея, когато човек е на червения килим, е нормално да търси внимание с външния си вид, нали затова все пак е точно на червения килим.

"Това е част от работата ти като знаменитост", казва още Емрата.

Емили Ратайковски и папарашките снимки, на които се вижда как целува мистериозен мъж

Мистериозният мъж, който целува Емили Ратайковски

Това ли е новото гадже на модела

Освен това тя си признава, че все още харесва тази рокля. Мисли, че изглежда страхотно в нея и дори и грам не съжалява, че я облякла на тогавашното събитие.