За личния живот на Емили Ратайковски напоследък не спира да се говори. И това е съвсем разбираемо предвид факта, че той изглежда доста хаотичен и непостоянен.

Емили Ратайковски и папарашките снимки, на които се вижда как целува мистериозен мъж

Мистериозният мъж, който целува Емили Ратайковски

Това ли е новото гадже на модела

Само преди дни беше забелязана в компанията на мистериозен мъж, който се оказа, че е диджеят Орацио Риспо. Изглеждаше, че двамата са прекарали времето си заедно доста добре, а и са си разменили някоя и друга целувка. Предвид това всеки би предположил, че те вече официално са двойка, но... следва въпросът - ами Брад Пит?

Защото преди на любовния хоризонт да се появи Орацио Риспо, на фокус беше развитието на взаимоотношенията между Емили Ратайковски и Брад Пит. Дали пък романсът между тях вече е приключил?

Според различни източници актьорът се "вижда с няколко различни жени в момента". Неангажиращият му подход към срещите обаче не е изненадващ за мнозина. В края на краищата, още от преди се знае, че Брад Пит в момента излиза по срещи, "но по небрежен, сдържан начин".

От своя страна Емили Ратайковски не е говорила открито за срещите си с Брад Пит, които станаха публично достояние след раздялата със съпруга ѝ Себастиан Беър-МакКлард. Въпреки това моделът сподели какво е да е необвързана за първи път от много дълго време насам.

"Просто чувствам, че някак се наслаждавам на свободата да не съм много притеснена за това как ме възприемат."

Снимка 591806

Източник: GettyImages

От признанията на Емили и Брад става ясно, че са на една и съща страница от живота си и не очакват нещо конкретно един от друг.

Източник на E!News разкрива, че двамата продължават да са по-небрежни в личния си живот, необвързани и свободни да се виждат с различни хора.

Емили Ратайковски, списание W, събитието в Ню Йорк и секси визията на модела

Емили Ратайковски пак прикова погледите

Емрата е секси на всяко парти

Затова, съвсем спокойно може да се каже, че обидени след срещата на Емили Ратайковски с диджея Орацио Риспо няма. А пък дали скоро Емрата ще се обвърже, или за известно време ще продължава с небрежните срещи, времето ще покаже.