Това е може би един от редките случаи, в които обръщаме внимание на Емили Ратайковски не заради провокативните ѝ снимките, които има навика да публикува.

Ашли Греъм, телефонният ѝ номер и защо моделът разкри какъв е той

Защо Ашли Греъм сподели телефонния си номер

Друго е да има супер модел в указателя

Този път го правим, защото Емрата беше на гости в предаването на Ашли Греъм - Pretty Big Deal. В него Греъм кани най-различни хора, които според нея са голямата работа, но не в лошия смисъл на думата.

Е, по-голяма от Емили няма и да намери, а от разговора между двете дами стана ясно, че да си секси не е никак лесно. Ашли Греъм попита Ратайковски дали използва сексапила си като някакъв вид суперсила и дали някога начинът, по който изглежда, ѝ е носил негативи.

Емрата отговори, че и от двете по-малко. "Мисля, че имам доста сложна връзка с това да бъда секси." Емили Ратайковски смята, че е намерила сила в това да бъде секси, но не за да изкарва пари, а за да се чувства уверена в себе си и тялото си.

Емили Ратайковски, голите сутрини в дома ѝ и как моделът ги посреща

Голите сутрини на Емили Ратайковски

Майко мила

Моделът смята, че една жена веднъж поставен в кутията, наречена мода, трудно може да излезе от нея и да покаже, че е много повече от красиво лице и тяло. Целият разговор между двете може да бъде видян по-долу.