Има наистина много известни личности по цял свят, които в даден момент са решили, че нещо във външността им не им допада, и са се подложили на пластична операция.

От някои дребни подобрения до по-сериозни такива. Със сигурност можем да кажем, че Ема Томпсън няма да бъде от известните личности, които ще се подложат на пластична операция.

Сигурни сме, защото самата тя го заявява в интервю за The Wrap. В разговора основната тема е била филмът ѝ Good luck to You, Leo Grande, в който играе вдовица, която наема мъж, за да удовлетвори всичките ѝ сексуални фантазии, които бракът не е. Както и какво да си актриса над 60 години.

И се е повдигнала темата за пластичните операции. Ема Томпсън казва, че не разбира защо някой би си го причинил. Според актрисата остаряването е част от живота и хората не трябва да се опитват да изглеждат по-млади чрез операции.

Томпсън дори нарича стремежът към подмладяване колективна психоза. Актрисата със сигурност се чувства добре в кожата си и на 62 години, защото от People поясняват, че в Good luck to You, Leo Grande има сцена, в която тя е напълно гола.