Ема Робъртс показа бременното си коремче с уникална снимка в Instagram. "Роклята за кукли има съвсем ново значение" написа тя към снимката, на която позира с очарователна розова рокля на черни точки.

Уроци по стил от Ема Робъртс

Уроци по стил от Ема Робъртс

Актрисата е една от най-стилните жени в Холивуд

29-годишната актриса от „Зловеща семейна история“ очаква първото си дете. Бащата на детето е Гарет Хедлунд, с когото Ема е от март 2019 година.

На снимката бременната звезда е седнала на пода пред огледало, за да направи това очарователно селфи. Тя дори е успяла да заснеме на близък план черните си обувки, а от People я обявиха за най-сладката бъдеща майка.

View this post on Instagram

on

Много от известните приятели на Робъртс не можаха да се нарадват на снимка. Леля ѝ – актрисата Джулия Робъртс, коментира публикацията, като написа: „Обичам те“. Ема е дъщеря на брата на Джулия Робъртс – Ерик.

Звездата от „Кралици на ужаса“ Лиа Мишел остави поредица от емотикони, а актрисата Джейми-Лин Сиглър написа: „Ти си най-сладкото.“

View this post on Instagram

on

Миналия месец актрисата обяви, че заедно с приятеля си актьор очакват син. "Аз ... и двете ми любими момчета", написа тя към поредицата снимки в Instagram.

Робъртс и Хедлунд бяха заснети за първи път заедно хванати за ръце в Ню Йорк през март 2019 г. 

Ема Робъртс, Гарет Хедлунд и признанието за бременността на актрисата

Голяма новина за племенницата на Джулия Робъртс

Дали отново да виним карантината