През март семейството на Брус Уилис обяви пенсионирането му от актьорството заради здравословни проблеми. След обявяването на диагнозата афазия, както за Брус, който страда от нея, така и за цялото му семейство, трудните моменти за съжаление започнаха.

Брус Уилис, танцът с дъщеря му Мейбъл Рей и как се забавлява актьорът след диагнозата

Ето какво прави Брус Уилис след коварната диагноза

Безценни моменти със семейството

Ема Хеминг, съпругата на Брус Уилис, и преди е говорила открито за това, че заболяването на съпруга ѝ се отразява и на собственото ѝ психично здраве. По всичко обаче личи, че тя е силна и борбена жена, която не се страхува да се изправя пред предизвикателствата и знае как да ги преодолява.

Тъкмо тази черта от характера ѝ проличава от последния ѝ пост в Instagram. На видеото, което е качила, виждаме, че Ема се поддържа заета с различни дейности като градинарство, тренировки и рисуване. В описание към поста си тя споделя, че това лято е лятото на себеоткриването ѝ. А как го е постигнала ли?

"Намирайки нови хобита, излизайки от зоната ми на комфорт и оставайки активна", пише Ема Хеминг към видеото си. Освен него, в краткия текст, тя съвсем откровено признава, че през този толкова труден за цялото семейство период няма как да се преминава лесно, но пък и не е невъзможно.

"Мъката ми може да бъде парализираща, но се уча как да живея с нея."

Wrong Place, Брус Уилис и трейлър на един от последните филми с участието на актьора

Последният филм на Брус Уилис

Какво да очакваме от Wrong Place

Тези думи определено са окуражаващи, а и Ема не е сама в изпитанието. Силно я подкрепя Скаут, доведената ѝ дъщеря от брака на Брус Уилис с Деми Мур. Според нея "скръбта е най-дълбоката и чиста форма на любов" - една мъдрост, която звучи утешаващо. Но не се съмняваме, че ценни за Ема Хеминг са и пожеланията на Скаут чрез нея тя да открие спокойствие за себе си.