В началото на април почитателите на Брус Уилис научиха, че повече няма да могат да гледат любимия си актьор в нови филми. Той обяви, че се оттегля от филмовата си кариера заради заболяване, което би му пречило да работи нормално.

Wrong Place, Брус Уилис и трейлър на един от последните филми с участието на актьора

Последният филм на Брус Уилис

Какво да очакваме от Wrong Place

Въпреки тежката диагноза афазия, изразяваща се в езиково нарушение, което представлява увреждане на способността да се възпроизвежда и/или разбира чужда реч, виждаме, че Уилис продължава да е в добро разположение на духа и да споделя безценни моменти с най-близките си хора. 

Видео, споделено на официалния профил на съпругата му Ема Хеминг Уилис в Instagram, показва, че актьорът се наслаждава на семейни забавления, като танцува с дъщеря си Мейбъл Рей.

Двамата си правят забавна танцова битка и по всичко личи, че Брус Уилис дава всичко от себе си, за да бъде на страхотно ниво.  Преди няколко седмици Ема Хеминг Уилис сподели мила снимка, на която виждаме как тя и двете им деца - Мейбъл и Евелин са легнали върху Брус Уилис на пода и го прегръщат силно. 

От People припомнят, че Ема е приела тежко диагнозата на Брус. Тя обаче работи с няколко медицински специалиста, наела е асистент за съпруга си, освен това самата тя полага много грижи за него.