Лиз Хърли не спира да ни зарежда със слънчево настроение, като целогодишно публикува свои снимки по бански от различни места.

Елизабет Хърли, ваканцията на Карибите и поредните снимки по бански

Карибските забавления на Лиз Хърли

Нека да е лято

Последните са от Карибите, където се забавлява по плажовете и снима коледен филм. Сега освен радостта си от слънцето и водата, тя сподели и нещо друго, което я кара да се чувства щастлива.

Това разбираме от последната снимка, която британската актриса публикува в профила си в Instagram.

На нея тя е вдигнала ръце към небето, застанала на фона на морето, усмихната и с притворени очи. Този път е заложила на бански от две части в леопардов принт. От надписа към снимката разбираме, че 56-годишната Хърли си е сложила бустерна доза ваксина против Covid-19 същия ден и именно това е причината да се чувства благодарна.

Valentino, Vaccinated и как модната къща подкрепя ваксинационната кампания

Да си ваксиниран е модерно

Висшата мода срещу COVID-19

Преди време при поставянето на първите две дози ваксина Astra Zeneca, Лиз Хърли отново сподели със своите последователи благодарността си към здравните работници на първа линия, като информира, че цялото ѝ семейство е ваксинирано, припомня Yahoo.

Ние пък продължаваме да следим публикациите ѝ с очакването все така да споделя с нас позитивизма си, особено ако го прави по бански.