Вчера, 17 февруари, Ед Шийрън стана точно на 30. Покрай благодарностите за топлите пожелания, които получи онлайн, певецът направи и лек намек, с който определено събуди и нашето любопитство.

Ед Шийрън на 30

Ед Шийрън в 30 факта

Защото някой днес има юбилей

Навръх рождения си ден носителят на четири награди Грами качи в Instagram снимка на пиратска торта, придружена с друга, далеч по-сантиментална фотография - от детството му, на която е облечен в пиратски костюм.

Постът е придружен с няколко кратки изречения - предимно благодарности и откровения, че се чувства обичан. Но накрая, някак си между другото, казва, че ще бъде отново на линия с четвърто издание (тоест албум) по-късно тази година.

До момента Ед Шийрън има три албума - Plus (+) от 2011 г., Multiply (x) от 2014 г. и Divide (÷) от 2017 г. Някои вече се шегуват, че четвъртият може би ще се казва Minus (-). Но каквото и да е името му, мнозина вече го очакват.

През 2019 г. Шийрън обяви официално, че излиза в творческа почивка и предварително се извинява за отсъствието си и от музикалната сцена, и от социалните мрежи.

Малко след това стана баща за първи път и в момента заедно със съпругата си се радват на дъщеря си, която пък се казва Лира Антарктика Сийбърн Шийрън. Явно Ед не си пада по традиционните имена, като цяло.

Ед Шийрън, песента „Afterglow“ и коледният подарък към почитателите му

Коледният подарък на Ед Шийрън

Изненадата е огромна

Покрай появата на първата му рожба, Шийрън издаде сингъла "Afterglow", но изрично уточни, че той няма да е част от следващия му албум, напомнят още от People.