Времето лети и както всички добре знаем, това най-ясно се усеща по децата. Изведнъж осъзнаваш, че малките човечета вече са големи хора.

Джулия Робъртс, Дани Модър и дебютът на дъщеря им Хейзъл Модър в Кан

Хубавата дъщерята на Джулия Робъртс дебютира в Кан

Появи се с баща си Дани Модер

Джулия Робъртс и съпругът ѝ Дани Модер изключително рядко публикуват снимки на своите три деца и като цяло пазят личния си живот от светлините на прожекторите.

Седемнадесетият рожден ден на близнаците Хейзъл и Финиъс обаче е достатъчно емоционален момент, за да остане неотбелязан. Актрисата се върна назад във времето и публикува снимка на бебетата Хейзъл и Финиъс.

"17 от най-сладките години от живота", написа звездата от "Хубавата жена" към снимката на която е тя с новородените близнаци, опрели главички една в друга.

Съпругът ѝ Дани Модер също отбеляза повода със снимка. В краткия текст към нея той благодари на "тези разбойници" за това, са му дали да разбере какво е да си баща.

Само преди четири месеца на филмовия фестивал в Кан хубавата Хейзъл направи своя дебют на червения килим. Тя придружи баща си на представянето на новия трилър на Шон Пен Flag Day, облечена в бледожълта рокля-риза.

Същия месец Робъртс и Модер отпразнуваха 19 години брак. Те имат и трето общо дете, Хенри Даниел, който е на 14 години.