Актрисата Джулия Робъртс и съпругът ѝ Дани Модър винаги са се стремели да осигурят на трите си деца нормално детство, да ги предпазят от обективите на фотоапаратите и негативите на известността.

Джулия Робъртс, Дани Модър и как отбелязаха годишнината от сватбата им

Личната снимка, която Джулия Робъртс сподели

И какво отбеляза с нея

Те изключително рядко публикуват техни снимки, така че дотук имахме бегла представа за 16-годишните близнаци Хейзъл и Финиъс, както и за по-малкия им брат - 14-годишния Хенри.

Явно двамата са търсели най-бляскавия начин да представят дъщеря си Хейзъл пред света, защото какво по-подходящо място за случая от червения килим на кинофестивала в Кан. И явно не са сбъркали.

Снимка 539377

Източник: Instagram / marieclairerussia

Прекрасната Хейзъл събра всички погледи, когато се появи до баща си Дани Модър. Поводът беше представянето на филма с участието на Шон Пен - Flag Day, оператор на който е именно Даниел Модър. 

Снимка 539375

Източник: Instagram / marieclairerussia

Каквато майката, такава и дъщерята... Това е първото нещо, което ни дойде наум, когато видяхме снимките на 16-годишната красавица. Същото излъчване, същото непринудено поведение и класа. 

Снимка 539374

Източник: Instagram / marieclairerussia

Дългата ѝ руса коса е събрана в небрежна опашка. Хейзъл е с бледожълта дантелена рокля-риза и черни обувки Mary Janes, каквито обичаше да носи и известната ѝ майка, припомня Page Six. 52-годишният Дани Модер заложи на класически костюм и вратовръзка.

Джулия Робъртс, Дани Модър и видеото на сина им Хенри

Какво се случва със сина на Джулия Робъртс

Подробности - от съпруга й

Носителката на Оскар среща бъдещия си съпруг през 2000 г. на снимачната площадка на филма "Мексиканецът", а двойката се ожени на 4 юли 2002 г. в Таос, Ню Мексико. Въпреки слуховете за развод, те очевидно се радват на добър брак и на трите си прекрасни деца.