Обожаваме Джулия Робъртс в "Хубава жена", "Сватбата на най-добрия ми приятел" и в любимия ни "Нотинг Хил". Освен в тях свикнахме да я гледаме и в по-сериозни роли - като тази ѝ в сериала Homecoming например.

Джулия Робъртс и семейното щастие - с трите деца и съпругът Дани Модер

Тайната на семейното щастие на Джулия Робъртс

Щастлива майка ли е актрисата

Сега обаче ѝ предстои да се завърне в жанра на романтичните комедии, а междувременно призна и на какво е предпочела да се отдаде през последните 20 години.

В новото си интервю за The New York Times актрисата споделя, че всъщност никога дори не си е помисляла да се отказва от снимането на филми като "Нотинг Хил".

"Хората понякога тълкуват погрешно цялото време, в което не съм участвала в романтична комедия, като липса на желание от моя страна."

Но Джулия обяснява, че просто не ѝ е попадал толкова грабващ сценарий като този на "Сватбата на най-добрия ми приятел" например, за да се съгласи да снима. И докато прави пауза от жанра, тя се посвещава на семейството и отглеждането на трите си деца.

"Ако мислех, че има достатъчно добър филм, в който да участвам, щях да го направя. Но също така за 18 години отгледах и три деца. Тогава става и по-трудно, с работния график на съпруга ми и с училището на децата."

След като обаче семейните ангажименти сега са по-малко, на актрисата ѝ предстои да се захване по-активно с романтични комедии. Джулия споделя, че отново се е фокусирала върху креативни и смислени за нея проекти.

Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Ticket to Paradise и романтичната комедия, в която ще участват

Джордж Клуни и Джулия Робъртс отново заедно на екран

Това трябва да се гледа

И скоро ни предстои да я гледаме в Ticket to Paradise. Така е озаглавен филмът, който с Джордж Клуни снимаха в Австралия. А точно тях двамата заедно на екран не бихме пропуснали да видим.