Джулия Робъртс и Джордж Клуни са сред екранните двойки, чиято химия помежду им е просто неоспорима. Но колкото и големи професионалисти да са те, дотолкова са свикнали да се забавляват на снимачната площадка, че цели 79 пъти е трябвало да се целунат, за да им се получи на 80-ият. Явно през цялото време докато са снимали новия си филм двамата доста са го ударили на смях и закачки.

Джордж Клуни, Джулия Робъртс, "Билет до рая" и първи трейлър на романтичната комедия

Джордж Клуни и Джулия Робъртс ще ни скъсат от смях

Какво да очакваме от "Билет до рая"

Досега сме гледали Джулия Робъртс и Джордж Клуни да си партнират на екран в "Бандата на Оушън" и "Пулсът на парите", но е факт, че оттогава си мина време. Но ето, че сега двамата се завръщат с нов филм, с който обещават, че ще ни скъсат от смях.

Става дума за "Билет до рая", романтична комедия, в която Джулия и Джордж играят разведени бивши, които едва се понасят. Но пък им се налага да се "съберат" отново за мисията да попречат на дъщеря си да се омъжи в Бали. В последното си интервю за The New York Times двамата актьори разказват повече за новото си партньорство на екран, както и за интересните си преживявания докато са снимали филма в Австралия.

Джордж Клуни споделя, че в периода по работата си във филма "Билет до рая" е наел къща, в която е живеел заедно със съпругата си Амал и близнаците им. В същото време обаче Джулия Робъртс е трябвало да прекарва всичките си дни сама в отделна къща, тъй като съпругът и трите им деца са останали в САЩ.

"Семейство Клуни ме спасиха от пълна самота и отчаяние. Бяхме като в балон, а и бе най-дългото отсъствие от семейството ми. Не мисля, че съм прекарвала толкова време сама, откакто бях на 25", признава Джулия.

Джулия Робъртс, Джордж Клуни, Ticket to Paradise и какво сподели актрисата на новата романтична комедия

Защо новият филм на Джулия Робърт и Джордж Клуни ще бъде "ужасен"

Какво сподели актрисата на червения килим в Кан

Приятел в нужда се познава, както се казва. Джулия Робъртс и Джордж Клуни определено са един добър пример, че в Холивуд актьорите могат да бъдат не само колеги, които добре се разбират, но и истински приятели. Освен че благодарение на компанията на клана Клуни актрисата не се е чувствала самотна, тя направо е била и внимателно обгрижвана. Самият Клуни разказва, че тъй като къщите им са били наблизо, всяка сутрин са се поздравявали с Джулия и дори са ѝ носили и кафе.