През последните години Джулия Фокс успява регулярно да привлича вниманието към себе си. Или с неочакваната си връзка с Кание Уест, или със смелите и провокативни тоалети, които носи.

Джулия Фокс за сексуалните си отношения с Кание Уест в книгата си Down the Drain

Джулия Фокс за секса с Кание Уест

Какво разкри моделът

Успя да привлече вниманието и с книгата си Down the Drain, в която разкри, че за времето, в което уж бяха заедно, с Кание Уест не са правили секс.

В книгата обаче моделът споделя за някои от най-мрачните моменти от живота си. Като например зависимостта си към наркотици. Още на 11 години тя пуши за първи път марихуана, а на 16 пробва и хероин.

"Знам, че си играя с огъня, но е твърде дяволски добър, за да му устоя", разказва тя в книгата си относно зависимостта, която е имала, пише InStyle. В предаването The View Джулия Фокс споделя, че е приемала толкова много пъти свръхдози, че дори не помни колко точно са.

В един конкретен случаи си спомня, че изпаднала в безсъзнание и е видяла прословутата бяла светлина. В нейния случай обаче тя е идвала от прозорец и е чувствала топлина. В следващия момент се е събудила в линейка, където парамедиците са се борили за живота ѝ.

Джулия Фокс и поредната ѝ провокация на седмицата на модата в Ню Йорк

Металните прашки на Джулия Фокс

Моделът обича да излежда дръзко

В друго интервю за Los Angeles Times Джулия Фокс казва, че е приемала Субоксон и именно това лекарство е спасило живота ѝ, когато се е борела със зависимостите си.