Напоследък все по-често Джоузеф Баена, извънбрачният син на Арнолд Шварценегер, става повод за обсъждане. И не само, защото удивително много напомня на баща си.

Джоузеф Баена, Арнолд Шварценегер и какво сподели извънбрачният син на аткьора за отношенията им

Джоузеф Баена говори за връзката с баща си Арнолд Шварценегер

Какъв баща е Арни

Това, което знаем за личния му живот е, че в момента няма жена да себе си, но няма и нищо против това да се промени. В днешно време е модерно да се търси любовта в приложения за запознанства. Нещо, което самият Баена също е опитал.

Не му се е получило и като цяло не е фен на този тип запознанства. В интервю за Access Hollywood Джоузеф Баена казва, че пробвал с няколко от приложенията за запознанства, но бързо е разбрал, че това не е неговото нещо.

Просто защото предпочита срещите на живо. 24-годишният син на Арнолд допълва, че по този начин другия човек може да го опознае много по-добре. "Говоря много, шумен съм и съм постоянно в движение. Все неща, които е трудно да разбереш чрез писане на съобщения."

Джоузеф Баена и защо извънбрачният син на Арнолд Шварценегер не иска да използва фамилията му

Защо синът на Терминатора не иска фамилията Шварценегер

Джоузеф Баена е копие на известния си баща

Предпочита да се запознава с нови хора като цяло чрез общи познати, защото отново разговорът и срещите на живо са неговата силна страна, пише People. А относно бъдещата си половинка Джоузеф Баена казва, че тя трябва да прояви разбиране към натовареното му ежедневие, защото знае, че връзките изискват човек да вложи време в тях.