През декември 2019 г. Джошуа Джаксън и Джоди Търнър-Смит се венчаха на скромна и тайна церемония. Актьорът, който имаше дългогодишна връзка с Даян Крюгер, и моделът са заедно от сравнително скоро, но вече очакват и първото си дете. То обаче няма да расте в САЩ.

33-годишната Търнър-Смит даде откровено интервю за Sunday Times, в която разкри трудностите на това да са междурасово семейство. "Превъзходството на белите дори не се крие. Не искам децата ми да отраснат в среда, където да ходят с оръжие на училище."

Моделът е родена в Англия, но не възнамерява да отглежда децата си и там. "Англия излезе извън релси. Обмисляме да се преместим в Канада." 41-годишният Джаксън е родом от Ванкувър.

Търнър-Смит допълва в интервюто си, че продължава да изпитва върху гърба си предразсъдъци заради цвета на кожата си. "Много хора бяха възмутени от това, че съм се омъжила за бял. В Америка междурасовите семейства не са нещо, което се приема лесно. Аз го усетих от чернокожата общност. Хората говореха ужасни неща..."