В последните месеци страдаме от сериозния недостиг на звездни събития, на които да виждаме любимите известни личности в целия им блясък. Джорджина Родригес например, свикнахме да виждаме все по бански на яхта в компанията на Кристиано Роналдо.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и морските им забавления в Портофино

Роналдо, Джорджина и лятото им безкрай

Знаят как да се забавляват тези двамата

Не че имаме нещо против тази гледка, но определени ни липсваше и другата Джордина - в изискана рокля, с красив грим и с перфектните пози пред десетките камери, вперени в нея.

Точно тази красавица видяхме на червения килим на Международния филмов фестивал във Венеция, който се провежда от 2 до 12 септември.

Снимка 495314

Източник: GettyImages

Тази година събитието определено е доста по-различно от предишни, а виновник е пандемията от COVID-19. Но пък маските и социалната дистанция не успяха напълно да заличат неговия блясък, който се поддържа именно от личности като Родригес.

Снимка 495311

Източник: GettyImages

Тя може да не е сред известните актриси, които участват във филмите от фестивалната програма, но пък винаги знае как да привлече вниманието и затова и е предпочитан гост.

Снимка 495313

Източник: GettyImages

Половинката на Роналдо се появи неведнъж на червения килим и присъства на няколко прожекции и всеки път успяваше да накара всички да гледат само нея.

Снимка 495315

Източник: GettyImages

Независимо дали е с елегантен бял гащеризон със със секси горна част или с бледорозова сатенена рокля с доста дълба цепка, 26-годишната красавица изглежда като истинска холивудска звезда.

Снимка 495310

Източник: GettyImages

А в духа на настоящата ситуация, Джорджина се бе оборудвала и с предпазна маска от същия плат, от който е направена и красивата й рокля, предава The Sun.