Социалната изолация се отразява по различен начин на хората - някои се депресират, други се фокусират върху положителната страна на нещата и откриват свои неподозирани таланти.

Пандемията, изолацията, спадът в нивата на щастие и коя възрастова група е най-засегната

Млади и депресирани, стари и щастливи

В тежки ситуации житейският опит е от полза

В интервю за последния брой на списание GQ актьорът разкрива някои интересни подробности от живота си по време на изолацията.

Подобно на всички останали семейства актьорът, съпругата му Амал и близнаците Александър и Ела са прекарали по-голямата част от годината у дома, заради пандемията от коронавирус.

За Джордж Клуни това се оказало подходяща възможност да подобри фризьорските си умения. Той споделя, че е "взел в свои ръце" грижата за собствена си прическа. "Подстригвам се сам, подстригвам и децата, и след това почиствам", казва актьорът в интервюто за GQ , цитиран от People.

 Клуни освен това се старае да не оставя цялата домакинска дейност на съпругата си Амал. "Чистя с прахосмукачка, пера, мия чинии", допълва той. Джордж Клуни не крие, че подобно на всички останали, му липсва нормалният живот отпреди пандемията, но разбира, че най-доброто в момента е хората да си стоят у дома.

Джордж Клуни, Криси Тейгън и какво смята актьорът за поведението й в социалните медии

От кого се страхува Джордж Клуни

Съгласни сме с него

"Съсипва ме, че не мога да отида на концерт на Брус Спрингстийн или Боно и Ю Ту. Наясно съм обаче, че има много по-лоши неща на света. Хората трябва да се справят с много по-големи проблеми", казва Клуни.