В последните месеци прекарахме толкова време у дома, колкото вероятно никога досега. И дори богатите и известните не са изключение в това "ново нормално". Особено ако са наистина отговорни за себе си и близките си.

Джордж Клуни, ролята му в The Midnight Sky и защо актьорът е влязъл в болница

Филмът, който вкара Джордж Клуни в болница

Всичко в името на изкуството

В едно от последните си интервюта Джордж Клуни призна, че от март месец досега много рядко напуска дома си. А причината е, че се притеснява от коронавируса, най-вече заради тригодишния си син Александър.

Той страда от астма и родителите му са силно притеснени, че едно евентуално заразяване може да има сериозни последствия за него. Въпреки успокоенията на лекарите, че децата изкарват вируса леко, на семейство Клуни просто не им се рискува, което е и по-правилното решение.

Актьорът не крие, че двамата с Амал са истински късметлии, защото имат достатъчно пространство в имението си в Лос Анджелис, което им позволява да се чувстват не толкова ограничени покрай мерките срещу COVID-19.

Това, както и възраждането на кариерата му на актьор и режисьор, помага на Клуни да не гледа толкова песимистично на тази наистина ужасна година, която всички искаме да свърши по-бързо, предава Daily Mail.

Джордж Клуни, Амал Клуни и на какво са научили близнаците Ела и Александър

Голямата глупост, която направиха Джордж и Амал Клуни

Тяхното голямо, лудо семейство

Тя обаче донесе не само на Клуни, но и на много други родители, възможността да прекарат много и пълноценно време с децата си. Дали заради него, дали по принцип, звездата от "Спешно отделение" е стигнал до извода, че иска да даде на близнаците възможността сами да се учат от грешките си. И се опитва да намери тънкия баланс между това свое желание и желанието все пак да ги предпазва.