Джордж и Амал Клуни са сред любимите ни звездни семейства. Но това, че са известни, богати и успешни, въобще не значи, че бракът им е перфектен и не се нуждае от допълнителни усилия, за да продължи да бъде такъв.

Последната почти една година беше истинско предизвикателство всички нас. Повечето никога не сме прекарвали толкова време с половинките си, а скуката на ежедневието е напълно нормално да ни завладее и да остави на заден план всички тръпки и емоции, на които бяхме свикнали досега.

Но дори подобна извънредна ситуация не може да уплаши изпечен романтик като Джордж Клуни. В последното си интервю той разкри един свой навик, с който определено успява да спечели сърцето на Амал - отново и отново.

Актьорът обича да пише любовни писма на съпругата си и да ги оставя на бюрото й. Тя също се е запалила по този на пръв поглед остарял, но много емоционален начин на комуникация. Своите писма оставя под възглавницата му.

Клуни не крие, че за него писмата са нещо много ценно. Той има послания, написани на ръка, от редица известни личности и ги е поставил в рамка и на видно място в дома си. Смята, че ако бяха написани на компютър, нямаше да му бъдат толкова важни.

Освен един на друг, Джордж и Амал имат традиция да пишат писма и до всяко от двете си деца. Правят го най-вече преди да заминат на задължителната си ежегодна ваканция, на която са само двамата, предава ELLE.

Джордж Клуни, близнаците Ела и Александър и как актьорът ги кара да слушат

Как Джордж Клуни кара децата си да слушат

Хитро, ако си актьор

Очевидно тайната на брака на семейство Клуни е не само в романтиката на актьора, но и в това, че с Амал имат еднакви виждания и ценности и са на едно мнение кое е истински важното в живота. А ние само можем да взимаме пример от тях.