Джордж и Амал Клуни са женени само от седем години, а имаме чувството, че са заедно цял живот - толкова добре си пасват. Двамата предпочитат да стоят далеч от светския шум, но актьорът от време на време прави някое мило признание, с което за пореден път доказва колко силна е любовта помежду им.

Джордж Клуни, предложението за 35 милиона долара и защо го е отказал

Клуни отказа 35 милиона заради Амал

Въпрос на принципи

Така например по време на участието си в подкаста SmartLess Клуни разкри, че никога не е вярвал, че ще се влюби толкова силно в Амал. Двамата се срещат за пръв път през юли 2013 г. и дори и не предполагат какво ще се случи помежду им. Те не са и на този етап от живота си, в който да мислят за брак.

Но съдбата явно е имала други планове, а на тях не им остава друго, освен да им се подчинят.

Снимка 558745

Източник: GettyImages

"Истината е, че срещнах тази страхотна жена и тя буквално ми взе ума", откровен е Клуни. "Тя беше брилянтна, забавна, красива и мила. На мен просто ми се подкосиха краката", продължава той.

Джордж Клуни, Амал Клуни и писмото до Daily Mail във връзка със снимките на децата им

На кого е бесен Джордж Клуни

И с причина

Актьорът шеговито казва, че за него годежът няколко месеца след запознанството и последвалата сватба са били не по-малка изненада от за всички около тях. Но очевидно най-хубавите неща стават точно така - когато най-малко ги очакваш, предава Yahoo News.