Джина Стоева - фолк-певицата, прочута с големия си естествен бюст, се разсъблече за списание FHM.


В интервюто, придружаващо горещата сесия, тя си спомня за първото си сексуално преживяване, разказва пикантни подробности за предпочитанията си в леглото и споделя какви мъже могат да я впечатлят:

„Не държа да е супер красавец - достатъчно е да е чаровен и да има приятен характер, да е интересен и забавен, да знае какво може и какво иска. Обичам да усещам надмощието на мъжа, а не аз да съм лидер в една връзка."

Николета Лозанова - сексапилната бивша приятелка на вратаря Ники Михайлов - е сред другите акценти в новия брой на мъжкото списание. Сесията на фотографката Велислава Каймаканова показва красавицата от Пловдив в нова светлина - фатално красива, изискано секси и само по перли.

Унгарската порно звезда Дора Месарош също присъства в броя с разголена фотосесия и откровени признания за своята работа и личния си живот.

В броя са поместени интервюта със синята легенда Георги Иванов-Гонзо, с актьора Сендхил Рамамурти (който играе д-р Мохиндер Суреш в хитовия сериал „Герои"), както и с автомобилния състезател и деветкратен шампион на България в пистови състезания Румен Дунев.