Трябва да признаем, че Мелания Тръмп отчасти ни липсва. Не минава и седмица без да имаме повод да обсъдим, да се посмеем или ядосаме на неин гаф. Не можем да разчитаме на подобно нещо на Джил Байдън, макар че следният случай определено предизвика коментари.

Мелания Тръмп предизвика скандал с яке

Мелания Тръмп предизвика скандал с яке

Първата дама с провокативен модел

Преди няколко дни настоящата Първа дама на САЩ слезе от президентския самолет Air Force One във Вашингтон, а тоалетът й моментално привлече вниманието. Не защото струва баснословни суми (като на Мелания) и не защото на гърба на Джил Байдън пише "Честно казано, въобще не ми пука"...

А защото 69-годишната Първа дама носеше мрежест чорапогащник, кожена клош пола и черни боти на висок ток. Моментално последваха коментари, че това не е облекло за първа дама, че изглежда евтино и че не се облича според възрастта си.

Д-р Байдън обаче не само, че не изглежда зле, но и дава възможност на дрехите си да отразяват характера й. Според Vogue познатите й я описват като шегаджийка, бунтарка и човек с чувство за хумор. Нещо, което никога не сме забелязвали у Мелания.