През последните няколко месеца Джиджи Хадид е прекъснала работните си ангажименти и се е отдала на заслужена почивка, докато очаква да се роди първото ѝ дете.

Джиджи Хадид, Зейн Малик и благотворителната фотосесия за Vogue Великобритания

Джиджи Хадид и Зейн Малик вече не се крият

За благотворителност са готови на всичко

Далеч от модния подиум и големия град, тя избра да самоизолира в семейното имение в Пенсилвания. Разположено в провинциален район, то се простира на цели 32 декара.

Оказва се обаче, че докато Джиджи се е крила от светския шум и папараците, тя не се е задоволила със седенето на едно място, а се е отдала на своя стара страст - интериорния дизайн. Зедно с майка си, Йоланда, са направили цялостно обзавеждане на апартамента на модела в Ню Йорк.

За това се похвали самата Джиджи в профила си в Instagram. Изключително горда от постигнатия  резултат, тя публикува няколко снимки, за да видят всички колко добре се е справила. А това е първият път, в който моделът показва дома си в социалните мрежи.

"Прекарах цялата минала година, проектирайки моето мечтано място. Разбира се, всичко се случи точно преди карантината, но се вълнувам за времето, което ще прекарам да се наслаждавам на всички специални ъгли, които бяха направени с помощта на малко помощ от някои от любимите ми творци, които прегърнаха идеите ми и не ме нарекоха луда",  пише Джиджи Хадид в Instagram. Моделът допълва, че един от тези хора е именно майка ѝ, за помощта на която ѝ е безкрайно благодарна.

Джиджи Хадид, V Magazine и видеото, в което показва бременното си коремче

Джиджи Хадид показа бременното си коремче

Най-накрая и тя да се похвали