Братът на Кейт Мидълтън Джеймс стана известен със сините си очи, признанията за депресията и силната любов към кучетата и към красивата си годеница. Но зад всичко това, което демонстрира в социалните мрежи, той има и други занимания.

Джеймс Мидълтън, борбата с депресията и признанието на брата на Кейт Мидълтън

Най-трудната битка на Джеймс Мидълтън

Продължава и до днес

Освен да развъжда кучета, Мидълтън oт 2013 г. се занимава със своята компания Boomf, която предлага персонализирани подаръци. И както в живота има възходи и падения, така е и в бизнеса.

Ако доскоро на Джеймс не му вървеше много-много с това начинание, то за миналата година отчита над милион и 100 хиляди британски паундa печалба, което си е истински повод за празнуване.

Освен това, бизнесът не спира да се разраства и служителите, които работят за брата на Кейт Мидълтън, вече са 29. По време на пандемията пък компанията разширява разнообразието от продукти, които предлага, за да има за всекиго по нещо, предава Daily Mail.

Джеймс обаче не се задоволява само с успеха на Boomf и действа и по разработването на марка висококачествени кучешки храни. И всичко това успява да постигне не и без подкрепата на годеницата си Ализе Тевенет, с която вече на два пъти отлагат сватбата заради COVID-19.

Джеймс Мидълтън, кучетата, фермата в Бъкълбери и рожденият му ден

Защо Джеймс Мидълтън пропусна погребението на принц Филип

Семейна идилия далеч от кралския двор

Междувременно пък и сестрата на Кейт Пипа прави своите първи стъпки като бизнес дама. Благодарение на своя съпруг Джеймс Матюс, който й се явява и инвеститор, тя открива Pippa's Playground - място за физически занимания с грижа за здравето, което се помещава в същата сградата, където е и офисът на Матюс.