Докато цяла Англия (и голяма част от останалият свят) скърбеше за смъртта на принц Филип, един позабравен роднина на кралското семейство отпразнува рождения си ден в нечовешка компания.

Говорим за Джеймс Мидълтън, който на 15 април навърши 34 години. Както е обичайно за него, това стана в компанията на любимите му кучета, както и на новия "член" на семейството - агънце.

"Празнувам с прекрасната си годеница Ализе, всичките кучета и новия член на глутницата ни," написа братът на Кейт и Пипа. Той поясни, че агънцето се казва Кептън и е осиновено, след като майка му го отхвърлила, защото е полусляпо.

Този празник на брата на Кейт дойде в дните на траур за кралския двор. Но дори и да не беше това съвпадение на датите, отново нямаше да видим Джеймс Мидълтън на погребението на принц Филип, защото броят на присъстващите бе доста ограничен, а той определено не е от най-близките роднини. Далеч не му е и любимо да е в центъра на вниманието.

В това се убеждаваме и от Instagram профила на Джеймс, който изобилства от снимки на идиличния му живот в английската провинция. И точно това го прави особено приятно място, когато имаме нужда от малко спокойствие и пасторални пейзажи.

Джеймс може да ни ги гарантира - най-често ще се натъкнем на снимки на някое или няколко от деветте му кучета, на домашния заек, кокошките, които гледа в новата си къща в Бъкълбери, Южна Англия, както и на кадри с любимата му Ализе.

34-годишният Мидълтън се сгоди за френската финансистка преди година и благодари на любимото си куче Ела за това, защото именно кокер шпаньолът е станал причина двамата да се запознаят.