Джейми Линн Спиърс, по-малката сестра на поп звездата Бритни Спиърс, предизвика вниманието към себе си с едно доста сериозно обвинение.

Бритни Спиърс, трите й селфита и един танц

Видеото, с което сгафи Бритни Спиърс

Другият път ще е по-добре

В историята с нещастните инциденти, за които тя говори, са замесени нейният електроавтомобил Tesla, Илон Мъск и няколко котки.

Според нея, заради извънредно тихите двигатели на колите на Мъск, нейните домашни любимци не чуват шума им, когато тя включи на задна скорост. По този начин без да иска тя прегазила няколко от тях пред дома им, от което дъщерите ѝ много страдали.

"Знам, че в момента има по-важни неща, за които трябва да се притеснявате, но някой трябва да уведоми Илон Мъск, че Tesla е таен убиец на котки и това е проблем, който наистина трябва да се реши", казва тя в изтрит видеоклип от социалните мрежи, публикуван от TMZ.

Тя иска от Илон Мъск заради този дефект да измени звука на двигателите на автомобилите Tesla.

За разлика от останалите автомобили, електрическите превозни средства не издават много шум. Според някои обаче, този факт може да застраши хората с увредено зрение, които разчитат на звуци, за да пресичат безопасно улиците.

Tesla, Apple, Google и защо Илон Мъск не е успял да продаде компанията си

На кого Илон Мъск не успя да продаде Tesla

Когато и на милиардерите нещата не им се получават

Джейми Лин Спиърс си призна, че в този случай имал вина и водачът на автомобил, а по-късно обясни, че гениите от Teslamotors са най-добрите, а тя само давала предложение, на което да обърнат внимание, пише Yahoo Entertainment.