В последно време все по-често обръщаме поглед към Джейда Пинкет Смит. Съпругата на Уил Смит все намира с какво да привлече вниманието ни и далеч не говорим само за признанията, които прави в онлайн предаването си Red Table Talk.

Салма Хайек, ролята на Тринити в "Матрицата" и какво я свързва с Джейда Пинкет Смит

Губиш роля, печелиш приятел за цял живот

Хайек и Пинкет Смит имат какво да ни разкажат

Последното, с което успя да ни изненада Джейда, е новата си прическа. Или по-скоро липсата на такава, защото се е обръснала нула номер. Това разбрахме от последната публикация в профила й в Instagram.

Всъщност, снимката на гологлавата госпожа Смит бе качена първо от дъщеря й Уилоу, която написа: "Един подарък е истински, когато е даден от сърце на правилния човек, в правилното време, на правилното място и не се очаква нищо в замяна."

След това и самата Джейда сподели кадъра и поясни, че Уилоу я е накарала да махне косата си, защото е "време да се откаже". А дъщеря й й отвърна, че изглежда "божествено".

Съпругата на Уил Смит не поясни каква е причината да се реши на радикалната промяна във външния си вид, но най-вероятно това е оплешивяването, с което се бори от години, припомня Bang Showbiz.

Джейда Пинкет, Уилоу Смит, Адриан Банфийлд-Норис и интимната процедура, на която се подложиха в Red Table Talk

Интимната процедура, на която Джейда Пинкет-Смит се подложи в ефир

Заедно с дъщеря си и майка си

Тя неведнъж е говорила за този свой проблем, а в последно време ходеше все късо подстригана. Но след всички комплименти, които получи за голата си глава, вероятно ще си остане така - обръсната и с едно главоболие по-малко.