В последните месеци с интерес следим пътуванията на Джъстин и Хейли Бийбър, които обичат да обикалят Щатите с каравана и да се наслаждават на природата отблизо, както и един на друг. Но последното им пътуване е малко по-различно и по-далечно.

Хейли Бийбър, новите снимки по бански и как моделът посреща лятото

Хейли Бийбър се забавлява по бански

Ваканция, море и лежерно настроение

Изпълнителят публикува снимка в профила си в Instagram, на която заедно със съпругата му позират в компанията на Първото семейство на Франция.

Според информация на BFM TV, цитирана от Tatler, семейство Бийбър е на ваканция във френската столица и Джъстин сам е отправил запитване дали ще може да се срещне с Бриджит и Емануюел Макрон.

Желанието му е било удовлетворено и четиримата са се срещнали в понеделник, 21 юни. В същия ден се отбеляза и Деня на музиката, който традиционно се чества с различни събития в Елисейския дворец.

Те са обсъдили някои въпроси, свързани с младежта, а френският президент не е пропуснал да направи опознавателна разходка на красивата сграда специално за звездното семейство.

А ние няма как да пропуснем да обърнем внимание и на тоалетите, които Джъстин и Хейли избраха за срещата си с Първото семейство.

Изпълнителят заложи на елегантен костюм и риза, под която се вижда перлено колие. Акцент в облеклото му обаче са кецовете Nike, които може би не се връзват с тържествената обстановка в двореца, но пък са толкова в него стил.

Хейли пък избра секси рокля в телесен цвят и отворени обувки в подобен нюанс. Да, и ние си помислихме, че тоалетът й е прекалено секси за случая, но очевидно срещата е била нефорамална, а и знаем, че семейство Макрон не са от най-консервативните.