След като прекараха няколко дни в Париж и дори се срещнаха с френското Първо семейство, Джъстин и Хейли Бийбър продължават европейската си обиколка с една много любима и на повечето българи дестинация - Гърция.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и срещата им с Еманюел и Бриджит Макрон

Когато семейство Бийбър срещне семейство Макрон

Интересна комбинация

Съпрузите публикуваха не една и две снимки в профилите си в социалните мрежи, като напълно целенасочено избягват да напишат точното си местоположение, за да не развалят тълпи от фенове и папараци морската им идилия.

Но по познатите пейзажи и гръцката салата на масата нямаше как да не разберем, че семейство Бийбър е в южната ни съседка.

А от Daily Mail разбираме, че са избрали конкретно остров Парос, който не е толкова известен, колкото Санторини и Миконос например.

По-голямата част от времето си двойката прекарва на лодка, обикаляйки красивите плажове и скали, за да си осигури максимално уединение.

А вечерите са за туристически разходки и романтични вечери с традиционни гръцки ястия.

Със сигурност Джъстин и Хейли са двойка, която няма как да остане незабелязана.

В профила си в Instagram изпълнителят публикува няколко снимки, на които го виждаме да разхожда по малките гръцки улички цветните си и нестандартни тоалети. 

Както винаги, съпругата му е много секси, не се притеснява да се снима без грим и ни демонстрира колекцията си от бански костюми. Ние пък се чудим нея ли да гледаме, или красивите пейзажи, които не пропуска да сподели с милионите си последователи.