Откакто е с Алекс Родригес, Дженифър Лопес изглежда по-добре от всякога. Въпреки че е на 49 години, поп дивата не спира да ни изумява с формата, която поддържа. Годеникът й успя да запали у нея искрата за усилени тренировки и резултатите не закъсняха.

Сега Джей Ло не спира да се фука с плочките си на корема при всяка удобна възможност. А възхищението от тях човек е трудно да скрие. Не успя да го направи и бившият любим на певицата Пи Диди. Двамата нямат любовни отношения от много години, но явно рапърът продължава да е голям фен на Лопес, което е напълно разбираемо.

Снимка 417480

Източник: Instagram / JLo

През януари тя сподели със своите над 91 милиона последователи в Instagram поредния кадър, в който акцентът е върху добре оформения й корем. И под снимката се появи коментар от Диди, гласящ "OMG" (съкращение на "О, Боже мой"), допълнен с човече, което гледа влюбено.

Съвсем скоро след това Родригес също се намеси с коментар и се похвали какъв голям късметлия е. Вероятно никак не му е станало приятно, че Пи Диди следи и коментира секси снимките на годеницата му.

В последното си интервю самата Лопес поясни, че бившият й е поискал извинение от настоящия й любим, пише Daily Mail.

Алекс Родригес, Дженифър Лопес, Hustlers и защо двамата са ходили на стриптийз

Защо Джей Ло и Алекс Родигес са ходили зедно на стриптийз

На това му се казва отдаденост

Рапърът е обяснил на бъдещия съпруг на Лопес, че няма никакви задни мисли и нищо против тях като двойка, дори много ги харесва и се радва за тях. А за отношения си с Диди Джей Ло коментира, че тогава са били просто деца. Двамата се срещаха в периода 1999-2001 г.