Джесика Симпсън знае как да подбере най-добрите аксесоари към банския си костюм. Освен това знае как да подпалва социалните мрежи, демонстрирайки стройна фигура с шоколадов загар.

Джесика Симпсън, снимките по бански и семейното щастие

Джесика Симпсън отново е секси по бански

Певицата не спира да демонстрира новата си фигура

Изпълнителката и актриса може и да е над 40 години, но определено може да се похвали с добре оформено тяло. В профила си в Instagram публикува снимка, на която я виждаме в кафяв бански от две части. Визията ѝ допълва голям шикозен колан, сламена шапка и сандали на платформа от собствената ѝ марка дрехи.

Към публикацията Джесика Симпсън добавя текст, от който разбираме, че за модерната ѝ визия са се погрижили трите ѝ деца - Бърди, Ейс и Максуел. "Без трите ми деца, които да ме карат да бързам, сега имах време да украся банския си. Малките неща ме правят щастлива."

Последният пост идва ден след като Джесика качи снимка, която разпали страстите в интернет. Докато се сбогува с Кабо Сан Лукас певицата позира на плажа в цял черен бански с изрязани парчета плат, разкривайки части от кожата си.

Всичко това е допълнено с големи слънчеви очила и високи токчета. И този път аксесоари не липсват - колие, гривни, часовник и пръстени перфектно пасват на визията ѝ, а русата ѝ коса се спуска по раменете на вълни като на русалка.

Джесика Симпсън, драстичното й отслабване и как го е постигнала

Драстичното отслабване на Джесика Симпсън

Певицата се похвали със страхотна фигура

"Слънцето залязва за най-романтичното, секси и заслужено (ако мога така се изразя) мексиканско бягство с моя вечен любим", написа певицата, тагвайки съпруга Ерик Джонсън, припомня People.