Наскоро Джесика Симпсън демонстрира на всички новата си фигура, с която успява да се "сдобие" с цената на много усилия и лишения. Певицата роди третото си дете през 2019 г. и от тогава до сега е успяла да свали цели 45 кг.

Джесика Симпсън, драстичното й отслабване и как го е постигнала

Драстичното отслабване на Джесика Симпсън

Певицата се похвали със страхотна фигура

Което си е цяло постижение. И, разбира се, 41-годишната изпълнителка вече не пропуска да показва тялото си винаги когато има възможност. Последния път е само от преди ден. Джесика сподели няколко снимки в своя Instagram профил, на които позира в красиви бански костюми.

На единия от кадрите тя е с тригодишната си дъщеря Бърди, с която заедно попиват слъчевите лъчи, докато плуват в басейна. Двете са усмихнати и щастливи и, очевидно, се наслаждават на хубавото време и взаимната компания.

На следващия кадър пък Джесика е в секси поза - отново по бански, към които е добавила обувки на висок ток. А красивите ѝ руси коса - нейна запазена марка, са свободно спуснати по раменете.

Освен на малката Бърди, Джесика Симпсън е и майка на още две деца. Заедно със съпруга си Ерик Джонсън тя има и деветгодишна дъщеря, на име Максуел, и осемгодишен син Ейс, припомня Hollywood Llife.

И по всичко изглежда, че певицата се е научила да бъде щастлива със своето семейство във всичко останало, което я заобикаля. Тя усилено работи върху себе си не само по отношение на фигурата, но и за психическото си здраве. През ноември отбеляза цели четири години, откакто е спряла да злоупотребява с алкохола и се е отдала на значително по-здравословен начин на живот.