Вчера, 4 март, Джесика Бийл стана на 38 години. Актрисата реши, че няма да има бляскави и шумни тържества, а ще го отпразнува тихо, кротко, семейно и по пижама.

В профила си в Instagram Джесика Бийл качи няколко снимки, на които се вижда как с широка усмивка посреща рождения си ден в компанията на съпруга си Джъстин Тимбърлейк, който ѝ поднася красива торта.

"Празнувам моя рожден ден със стил... и под стил имам предвид в пижама. Накарах Джъстин да ми обещае, че няма да ми пее честит рожден ден, така че той импровизира. Съжалявам, че не можете да го чуете, но все още се смея. Благодаря ти, прекрасни човеко, че наистина ме слушаш и за импровизираното парти, което ми спретна. И благодаря на всички за пожеланията. Чувствам любовта", пише под снимките Джесика Бийл.

От своя страна Джъстин Тимбърлейк не пропусна да поздрави в социалните мрежи съпругата си за празника. В коментар под снимките, които тя качи, изпълнителят написа: "Обичам те! Честит рожден ден на теб красива, обичаща, грижовна и прекрасна мама и съпруга."

Джесика Бийл на 38

Джесика Бийл в 24 факта

Защото някой днес има рожден ден