Докато стояхме толкова време вкъщи заради пандемията, усилено спортувахме в домашни условия. Ако някой все още не е пробвал да се поизпоти и се чуди дали са ефективни тренировките у дома, веднага може да получи отговор от Джесика Алба.

Тренировка вкъщи за жени - как да останем секси въпреки карантината

Домашните тренировки за жени - когато и карантината е секси

Да, и мъжете могат да гледат или да се присъединят

Актрисата качи серия от снимки в профила си в Instagram, на които демонстрира как се поддържа във форма в домашни условия. По всичко личи, че изолацията въобще й не се е отразила - нито на красотата, нито на килограмите. Джесика Алба изглежда ослепително, дори и без грим... и определено е в страхотна форма. За да я поддържа обаче, тя има нужда от постелка, ластици и тежка топка.

В текста под кадрите Джесика Алба пише, че като публикува това, тя си припомня, че за да има резултати, човек трябва да е постоянен и да си създаде здравословни навици. Актрисата обръща внимание и колко е важна загрявката, защото и най-малкото рязко движение може да доведе до контузия.

Освен серията от снимки как тренира, Джесика Алба е качила и забавно  видео с 12-годишната си дъщеря Онър, на което виждаме как двете момичета показват завидни танцувални умения. 39-годишната звезда признава, че е успяла да научи танц, който са снимали с дъщеря ѝ в TikTok.

0