Джеси Джей не спира с личните откровения. Преди месец певицата сподели,че е станала майка чрез публикация в социалните мрежи, а малко по-късно разкри и кой е бащата на детето ѝ - чиято самоличност пазеше в тайна дълго време.

След немалко трудности Джеси Джей вече е майка

Щастливата новина на Джеси Джей

Когато си постигнал щастието след трудностите

А сега Джеси реши, че е време да представи на света и своето малко момченце, както и името, което е избрала за него.

Това звездата направи чрез поредица от специални споделяния в Instagram на 12 юни - точно месец след раждането. На една от снимките виждаме малкия наследник на Джеси, който сякаш позира специално за кадъра, облечен в суитшърт с надпис "smile" (усмивка).

А щастливата му майка пише: "Човекът е... Скай Сафир Корниш Колман".

Наименованието е дълго, но явно изпълнителката, чието истинско име е Джесика Корниш е решила детето ѝ да бъде кръстено и на двамата си родители - както на нея самата, така и на половинката ѝ Чанан Сафир Колман.

"Вече си на един месец. Най-дълъгият и хубав в целия ми живот", написа Джеси Джей към видео, което също сподели. "Мама и татко те обичат повече от всичко на този свят, момченце."

Видеото, освен кадри на малкия Скай, включва и моментите на самото раждане - от стартирането му, до първия път, в който е в обятията на майка си.

От своя страна щастливият баща Колман също не пропусна да сподели радостта от случващото се.

"Утре моят млад крал става на 1 месец", написа професионалният баскетболист. "И въпреки че очакванията ми бяха големи, той е всичко и дори още повече."

Джеси Джей вече не крие бащата на детето си - ето кой е Чанан Сафир Колман

Джеси Джей вече не крие бащата на детето си

Певицата иска целият свят да знае колко е щастлива

По-рано този месец Джеси Джей сподели любящи думи за Колман в Instagram Story. Изпълнителката на "Domino" сподели, че бащата на детето ѝ "ѝ е дал много от най-хубавите подаръци в живота" и че не е пуснал ръката ѝ по време на раждането на сина ѝ.

"Нямаше да мога да премина през това без него", добави емоционално тя.