Певицата Джери Халиуел, която някога бе част от култовата момичешка група Spice Girls от години вече страни от светлините на прожекторите. Защото се е отдала на своето семейство и грижите за децата.

Spice Girls, една тениска и едно криворазбрано послание

Една тениска, Spice Girls и едно криворазбрано послание

Защо пътят към ада минава през добрите намерения

И ако понякога припомня за себе си, то е преди всичко заради нещата, свързано именно със семейството. В тази връзка, само преди броени дни Джери сподели своите емоции в Instagram, свързани с 16-тият рожден ден на нейната дъщеря Блубел Мадона.

За целта, бившата изпълнителка Блубел публикува няколко симпатични кадри на своята пораснала дъщеря, като, разбира се, не пропусна и да отправи своите мили пожелания.

"Честит рожден ден Блубел!16! Толкова се гордеем с теб! Ти си невероятен човек", написа гордата майка. И не се спря до тук. "Да гледам как растеш е такава благословия. Обичаме те", продължи певицата.

Както се очаква, публикацията получи много положителни коментари и пожелания от страна на феновете, много от които коментираха и приликата между майка и дъщеря. Някои дори отбелязаха, че те са дори "двойнички" една на друга.

Към пожеланията се присъедини и Кристиан Хорнър, настоящият партньорът на Джери, отбелязвайки също колко се гордее с доведената си дъщеря. Кристиан и Джери имат едно общо дете - синът Монтагю Джордж Хектор Хорнър, който се появи през 2017 г.

Блубел Мадона Халиуел е родена през 2006 г., след кратка връзка между Джери и сценариста Саша Герваси.

А що се отнася до нетипичното име на дъщеря ѝ, Джери обяснява, че в периода на бременността си е забелязвала навсякъде около себе си малките сини цветчета, наподобяващи звънчета. И именно на тях е решила да кръсти дъщеря си, пише Mirror.

Spice Girls, Мелани Си и признанията на певицата за това тормозена ли е била групата от мъже в индустрията

Били ли са жертва на сексуален тормоз Spice Girls

Признания по никое време

А колкото до второто име - Мадона, Блубел го е получила защото, раждайки се, е "крещяла с пълно гърло, с широко разперени във въздуха ръце", по думите на Джери. А това ѝ е напомнило за емблематичната поп звезда.