Съвсем скоро ни очаква премиерата на "Ант Мен и Осата: Квантомания" - поредният филм от вселената на Marvel. Но актьорите, които играят главните роли в него - Пол Ръд и Еванджелин Лили, имат и друга тема за разговор.

Джеръми Ренър, инцидентът със снегорин и новината, че има над 30 счупени кости

Над 30 счупени кости - последствията за Джеръми Ренър

Актьорът претърпя инцидент със снегорин

В интервютата си по повод премиерата и двамата отделят време, за да обсъдят състоянието на колегата си Джеръми Ренър. Както знаем, той претърпя тежък инцидент със седемтонен снегорин на първия ден от 2023 г.

"Влизам у тях и тръпки ме побиват, защото се чудя: "Защо се движиш? Какво се случва?", разказва Еванджелин Лили пред Access Hollywood. "Очаквах да седна край леглото му, да държа ръката му, докато той пъшка от болка и не може да се движи. Вместо това той обикаля къщата на инвалидната количка и се смее."

Снимка 472587

Източник: GettyImages

Лили допълва, че случилото се с Ренър е истинско чудо и че той винаги е носил в себе си способността да се справя. "Бил е на крачка от смъртта и в съзнание през цялото време", допълва тя.

Снимка 552952

Източник: GettyImages

Пол Ръд вероятно не е ходил на гости на колегата си в Монтана, както Еванджелин Лили, но също е наясно със състоянието му. "Той се справя чудесно. Справя се добре. Той е невероятен, най-добрият", са думите му пред Entertainment Tonight.