Don't Look Up е един от най-очакваните филми през последните години, защото в него ще видим любимата комбинация от звезди.

Леонардо ди Каприо, Джона Хил, Мерил Стрийп, Кейт Бланшет, Ариана Гранде, Don't Look Up и звездите, които се присъединяват към  Дженифър Лорънс за филма на Netflix

Толкова звезди накуп - само Netflix може да си го позволи

Ди Каприо, Хил, Стрийп, Бланшет и Ариана Гранде - за разкош

Дженифър Лорънс, Леонардо ди Каприо, Крис Евънс, Тимъти Шаламе, Кейт Бланшет, Мерил Стрийп, Джона Хил и Ариана Гранде ще вземат участие и направо ще ни се пръснат главите от кеф.

Но докато видим филма, ще трябва да почакаме, защото снимките още текат, а дори е имало сериозен проблем. Според Entertainment Weekly, в края на миналата седмица снимачния процес е бил прекъснат заради инцидент с Дженифър Лорънс.

Снимка 467858

Източник: GettyImages

Режисьорът Адам Макей и екипът са снимали в Броктън, Масачузетс, когато летяща отломка от контролирана експлозия с цел визуален ефект е ударила актрисата по лицето.

Мерил Стрийп, снимките на Don't Look Up и признанието ѝ за един от най-смущаващите моменти

Какво смути и обърка Мерил Стрийп

Признанието на актрисата за лошата игра

Според Boston Globe кошче за боклук се е врязало в стъкло преди Лорънс да напусне опасната зона. Към момента няма яснота какво точно е състоянието на актрисата.