Миналата седмица всички говореха за Джей Ло, Шакира и горещото им изпълнение на Супербоул. Докато някои са истински впечатлени от видяното, а други смятат, че не бе нищо толкова впечатляващо, трети са сериозно възмутени.

В САЩ се надигнаха гласове срещу двете изпълнителки с обвинението, че са прекалено секси, а изпълнението им не е подходящо за гледане от малки деца. Някои стигнаха дори до крайности, като определиха танците им като порнография.

Феновете на Джей Ло и Шакира веднага ги защитиха и заявиха, че явно има двойни стандарти, защото няма проблем, когато Адам Ливайн се съблича гол до кръста. Според тях фактът, че двете са латино диви, също се оказал влияние върху този негативен отзвук.

Снимка 466126

Източник: GettyImages

Коментарите стигаха и до Лопес, която реши на часа да отговори на критиките по свой адрес, говорейки и от името на Шакира. Изпълнителката прие чутото с насмешка и определи изпълнението им като "празненство на жените и латино културата", пише Buzzfeed.

"И двете сме уважавани изпълнителки, освен това сме майки и сме много внимателни към това, което правим", заяви Джей Ло. Тя е категорична, че няма да позволи на малката група критици да развали спомена й от тази невероятна нощ. 

Шакира, Супербоул 2020 и как движенията на изпълнителката с език влудиха интернет

Как езикът на Шакира влуди интернет

Палавото езиче на изпълнителката

Посланието, което Лопес иска да предаде на всички малки момичета, е да бъдат уверени в себе си, да бъдат жени, да бъдат силни и красиви и да бъдат горди от това, което са.