Последната година бе истинско предизвикателство за всички нас - независимо дали сме обикновени хора или звезди, които целият свят познава. Поредният пример за това е Дженифър Лопес, която призна за трудностите, през които е преминала тя и семейството й в условията на пандемия и самоизолация.

Алек Болдуин, самоизолацията и важният урок, който научи актьорът

Важният урок на Алек Болдуин

Споделена мъдрост

Докато я виждаме красива, секси и уверена в социалните мрежи, певицата е изживяла трудна борба с тревожността, завладяла я още с началото на извънредното положение.

И не е била само тя така, а и Алекс, и децата й. "В началото всички бяхме изпълнени от безпокойство. Бяхме в Зоната на здрача, както всички останали", не крие Лопес, която е имала дни, прекарани на дивана с чипс в ръка.

Певицата и годеникът й Алекс Родригес нямаха друг избор, освен да отложат дълго планираната си сватба. И това още повече е оказало влияние върху настроението им.

"Планирахме с месеци, но може би не беше правилното време", разсъждава днес тя пред списание Allure. Не са липсвали и неприятните мисли, че може би никога няма да успеят да осъществят сватбата на мечтите си.

Но вместо да се отдаде напълно на негативизма и тревожността, Лопес е решила да вземе нещата в свои ръце и да оползотвори времето, в което и без това семейството й трябва да прекара у дома.

"Трябваше да работим върху себе си", казва тя и пояснява, че двамата с Родригес са се подложили на психотерапия за двойки. И тя се е оказала много полезна за техните взаимоотношения.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и има ли той връзка с Мадисън Лекрой

Има ли трети във връзката на Джей Ло и Алекс Родригес

Докъде стигат слуховете и къде започва истината

Очевидно за Лопес няма нищо срамно в това човек да потърси помощ, когато усети, че има нужда от нея. А мнението на специалист в някои случаи би могло да избегне кризи и ситуации, в които никой не иска да попада. Затова можем само да взимаме пример от нея.