Всичко, което Дженифър Лопес публикува в социалните мрежи, се гледа под лупа от над 201 милиона последователи.

Истината е, че всички се радват искрено на възродената ѝ любовна история с Бен Афлек и се впечатляват дори от най-малките жестове, които влюбените правят публично един към друг.

В последната си публикация в Instagram Дженифър Лопес не споменава Бен Афлек, но отново говори за любовта. Прави го обаче посредством парчето "Dance Again", което певицата издаде през 2012 г.

Дженифър Лопес, Dolce&Gabbana и снимките по бельо на певицата

Джей Ло по бельо

Колко добре изглежда певицата в рекламната кампания на Dolce&Gabbana

Тогава тя започва връзката си с танцьора Каспър Смарт, която приключва през 2014 г. Според източници на списание People, тя прекратява връзката си с него, заради нееднократните изневери на танцьора. От написаното в профила ѝ ссега съдим, че това е бил тежък период за певицата. 

"Винаги помнете...ще живеете...ще обичате и ще ТАНЦУВАТЕ ОТНОВО. Когато записах тази песен, бях на място, където трябваше да си напомня тези неща... и тя се превърна в една от любимите ми песни и по-важното ми химн, за да не губя надежда за истинската любов. Празнуваме десетилетие на "Dance Again", пише Джей Ло под серия от непубликувани снимки от заснемането на клипа към песента. 

Освен посланието да не преставаме да вярваме в истинската любов, Джей Ло за пореден път ни напомня колко е секси и как тези 10 години в никакъв случай не са се отразили на невероятния ѝ външен вид - дори напротив, певицата изглежда още по-привлекателно.

Backwards in Heels, Дженифър Лопес и новия й сериал за Amazon

Джей Ло пак го направи

Нова женска история след "Да свалиш Уолстрийт"

Да не споменаваме, че и в личен план всичко ѝ се получава перфектно, защото тя е по-щастлива от всякога с Бен Афлек.