Дженифър Лопес навърши 53 години в неделя, 23 юли. За да отпразнува повода, тя се съблече чисто гола за рождения ден. Направи го с ясна цел - рекламирайки най-новото си бизнес начинание - JLo Body от JLo Beauty.

Дженифър Лопес на 53

Джей Ло в 25 факта

Защото г-жа Афлек днес има рожден ден

"Аз съм на толкова, на колкото съм, но се чувствам невероятно и по-щастлива от всякога", казва певицата пред People в ново интервю, популяризиращо линията.

"Чувствам се сякаш в момента съм на полувремето и тепърва започвам."

Певицата за първи път обяви новината чрез своя бюлетин On The JLo, като каза на феновете, че предлага продукт, който да подчертае най-добрия "актив" на всички. 

По-късно в Instagram Лопес сподели видеоклип за кампанията, в който я виждаме да рекламира продукта по възможно най-секси начина, а именно чисто голя. Е, както може да се очаква, Джей Ло е прикрила интимните си области, така че да ни остави нещо на въображението, но и така изглежда невероятно. А въпросният балсам за тяло е създаден, за да стегне външния вид на кожата в целевите зони като дупето, ханша и бедрата, научаваме от Page Six. 

Джей Ло, Бен Афлек и втората им сватба в имението на актьора в Джорджия

Какво още са замислили Джей Ло и Бен Афлек

Веселбата май едва сега започва

"Отдаваме цялата грижа и внимание на кожата на лицето си, но понякога пренебрегваме тялото. За мен беше важно да създам рутинна грижа за кожата на тялото, която да отговори на неговите специфични и уникални нужди", обяснява певицата, като допълва, че винаги е искала да направи специален продукт за дупе и се радва, че най-накрая го държи в ръцете си. 

Звездата от "Омъжи се за мен" пусна ограничено количество балсами за тяло на уебсайта на JLo Beauty, защото пълното им представяне предстои през август.

Новият продукт идва една седмица след като Лопес се омъжи за Бен Афлек в Лас Вегас, което тя също потвърди в съобщение, написано до феновете в нейния бюлетин.

"Успяхме. Любовта е красива. Любовта е мила. И се оказва, че любовта е търпелива. 20 години търпение", написа тогава Джей Ло, с което съобщи, че вече законно е г-жа Афлек. 

Джей Ло, Бен Афлек и как двойката празнува меден месец в Париж

Къде ще прекарат медения си месец Джей Ло и Бен

Най-романтичният град на света, разбира се

В момента Лопес е на меден месец в Париж с новия си съпруг. Двамата бяха заснети от папараци няколко пъти и от направените кадри ясно си личи голямата им любов и щастие.