От известно време насам Дженифър Лопес загатваше, че ѝ предстои завръщане към музиката. Неотдавна стана ясно също, че новият ѝ проект ще бъде озаглавен This Is Me...Now.

Дженифър Лопес с нови секси снимки по бельо

На 54 Дженифър Лопес изкушава по секси бельо

Изпълнителката знае как да разтупти сърцата

Всъщност последното ново, което чухме от певицата, бе саундтракът, който тя направи съвместно с Малума, за филма Marry Me от 2022 г.

This Is Me...Now ще бъде девети самостоятелен албум в кариерата на Джей Ло, продължение на This is Me... Then. Предстоящият проект е особено вълнуващ за феновете ѝ, тъй като с него тя отбелязва дългоочакваното си завръщане към музиката след пауза от цели девет години.

По новия си албум певицата е работила през изминалата и през настоящата година, като е записвала в домашното си студио Lopez в Лос Анджелис, разбираме от Billboard. В This Is Me...Now ще бъдат включени 13 песни, като имената на песните вече са ясни.

Част от тях са озаглавени "To Be Yours", "Mad in Love", "Can"t Get Enough", "Dear Ben, Pt. II", "Hearts and Flowers", "Midnight Trip to Vegas", "Greatest Love Story Never Told". Всички те ни подсказват, че песните са любовни, като вдъхновението на Джей Ло за тях най-вероятно е съпругът ѝ Бен Афлек, за когото се омъжи миналата година.

"Развълнувани сме, че имаме възможността да работим с нея и нейния екип, за да издадем първия ѝ албум от почти десетилетие", споделя Томас Коесфелд - главен изпълнителен директор на BMG, компанията, с която Дженифър Лопес си партнира за издаването на This Is Me...Now. В изявление той нарича певицата "глобална суперзвезда, артист и феномен".

Дженифър Лопес и Бен Афлек отбелязват една година брак с непоказвани досега снимки от сватбата им

Джей Ло сподели непоказвани досега кадри от сватбата ѝ с Бен Афлек

Поводът е специален

Президентът на BMG Томас Шерер допълва: "И двамата сме развълнувани и горди да си партнираме с Дженифър Лопес в това дългоочаквано продължение на This is Me... Then. Очевидно написан с много любов и от личен опит, This Is Me...Now е вдъхновяващ."