Минаха само няколко дни откакто Дженифър Лопес пусна някои доста секси снимки, по които феновете в социалната мрежа не спираха да цъкат с език. На 51 е, а как само изглежда...

Дженифър Лопес, новите й секси снимки и в колко добра форма е певицата

Новите провокации на Джей Ло

Все така да ни радва

Страстите едва затихнаха и ето я - отново със снимка. Естествено, и този път успя да накара сърцата на милионите ѝ почитатели да запрескачат така, както само тя го може.

Дженифър Лопес озаглави кадъра от лятната вечер в профилите ѝ в Twitter и Instagram семпло - „Ваканционни вибрации“. На него е облечена в изрязан бански с розово-зелени флорални мотиви. Ръцете ѝ са вдигнати, за да държат косата, но и за да разкрият съблазнителните си извивки и стегнатия си корем. 

View this post on Instagram

on

Кадърът е заснет от фотографката Ана Карболоса, която не за първи път снима Джей Ло. И да, като по команда, светът на социалните медии отговори с възторг на тази снимка.

Коментарите са пълни с възхищение и учудване – как е възможно да изглеждаш така на тази възраст. „Господи, невъзможно е - 51?“, написа фен, а звездата Кристина Агилера сложи емотикони с пламъци.

Факт е, че откакто е с годеника си Алекс Родригес, Дженифър Лопес изглежда все по-добре, въпреки че годините ѝ не стават по-малко. Какво ли не прави любовта с една жена, била тя и над 50.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес, времето със семейството и съветите, които ни дават

Тайната за щастието на Джей Ло и Алекс Родригес

Няма как да не им повярваме